Meet & More 19 september 2019

13 juli 2019

Meet & More 19 september 2019

De Raalter Uitdaging gaat door. Naast de kenniskaravaan worden er vanaf het najaar 2019 ook bijeenkomsten georganiseerd met de titel Meet & More.
Het doel van de Meet & More is, dat je naast actuele kennis vergaren nog meer ontvangt. En dat is per avond verschillend, maar voor deze eerste Meet & More wordt er per deelnemende vereniging/stichting bekeken op welke wijze er voordeel te behalen is. Dit kan voordeel in gemak zijn maar wellicht ook voordeel in geld.
Dus een echte More!

De eerste Meet & More is inmiddels rond en hiervoor nodigen we je graag uit op donderdag 19 september 2019, inloop vanaf 19.15 uur. We starten om 19.30 uur.
Locatie: Boei 10, Boeierstraat 10 in Raalte.

Wat gaat er gebeuren?
Tijdens deze avond worden we door Mario Riesebeek en Lotte Acquoy van BData ICT Solutions onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat over de volgende actuele onderwerpen:

  • Hoe kunnen wij als vereniging/stichting kosten besparen op ICT
  • Office 365 en Teams
  • Wat is de meest praktische wijze van samenwerken in documenten
  • Een dingetje voor velen, AVG en ICT, de does & don’ts.
  • Wat zijn donatie-licenties en is dat interessant voor mijn vereniging/stichting

Zoals je ziet hebben we een programa dat voor elke vereniging/stichting wel aanknopingspunten kent, maar gezien de interactieve  bijdrage op deze avond, is er plek voor 20 personen.

Meld je zsm aan via: info@raalteruitdaging.nl.

Zoeken

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief november

Afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. Mooie matches gemaakt en in december komt Sinterklaas nog bij de Raalter Uitdaging. Binnenkort meer

Scroll naar boven