Kenniskaravaan ‘Waar is het geldpotje?’

19 november 2018

Waar is het geldpotje??

Je zult wel bij zo’n kop denken, wat is hier aan de hand. Een uitleg is dan even terecht.
De Raalter Uitdaging heeft afgelopen mei een informatie-avond (met als titel: Kenniskaravaan AVG) georganiseerd rondom de invoering van de AVG, de privacy wet. Heel veel verenigingen en stichtingen waren tot aan die avond zoekende wat er wel of niet nodig was. Door de heldere uitleg, verzorgd door Schoebroek Advocaten, waren de aanwezigen (en dat waren er 180) voldoende in staat om hiermee aan de slag te gaan.

In de zomermaanden heeft de Raalter Uitdaging samenwerking gezocht met het Vrijwilligerspunt Raalte om te kijken naar een gezamenlijke ‘programmering’ van kennis/informatieavonden en dit heeft ertoe geleid dat op 30 oktober jl. Paulien Boven van Bovenal Communicatie aan 25 verenigingen/ stichtingen uitleg heeft gegeven omtrent het thema ‘Zijn wij in beeld?’ Doel van de avond was om tips te krijgen je hoe je beter in beeld komt/blijft en ook te onderzoeken wat de meest efficiënte manier hierin is. Voor iedere vereniging en sitatutie kan dit anders zijn. Een erg interessante bijeenkomst.

Ondertussen heeft Henny Zomer, vanuit de Raalter Uitdaging al een start gemaakt met het programma voor de Kenniskaravanen in 2019 en de eerste bijeenkomst in 2019 van de Kenniskaravaan vindt plaats op 29 januari a.s. om 19.30 in het Dorpshuus Heino. De titel van deze Kenniskaravaan is ‘Waar is het geldpotje?’.

Tijdens deze avond worden leden van verenigingen en stichtingen uit de gemeente Raalte geïnformeerd door Birgitte Keijzer van de gemeente Raalte over de subsidiemogelijkheden die er zoal zijn.

Giny Hoogeslag-Wagemans is deze avond ook aanwezig om je verder te informeren over subsidies en initiatieven die er in Salland zijn.

Daarnaast is Herman Holtmaat, een actieve Sallander, aanwezig deze avond om zijn ervaringen met de diverse subsidie-partijen te delen met de aanwezigen.

Ook krijg je op deze avond in inkijkje in de matches die de Raalter Uitdaging de afgelopen periode heeft gerealiseerd. Henny Zomer, manager van de Raalter Uitdaging merkt op: ‘Achter de vraag naar geld zit veelal een behoefte aan materialen/middelen en kennis. Weet dat we als Raalter Uitdaging dat heel vaak heel dicht bij huis hebben. Zorg er dus ook voor dat je vraag bekend is bij de Raalter Uitdaging, want dan ga ik er mee aan de slag.’
Heb je vragen, of wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst op 29 januari 2019, mail dan naar info@raalteruitdaging.nl. Je kunt ook altijd even contact opnemen met Henny Zomer, (06-23 44 71 10).

Search

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief november

Afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. Mooie matches gemaakt en in december komt Sinterklaas nog bij de Raalter Uitdaging. Binnenkort meer

Nieuwjaarswens 2023

We kijken terug op een mooi en bijzonder 2022. We hebben mooie matches kunnen realiseren dankzij de ondernemers vanuit de

Scroll naar boven