Er gebeurt heel veel bij de Raalter Uitdaging.

29 september 2017

Wat mooi om te zien wat er allemaal kan met en door de Raalter Uitdaging en laten we daar heel helder over zijn. We zijn hierbij heel erg afhankelijk van het bedrijfsleven in de gemeente Raalte.  Op de vragen die wij ontvangen, vragen wij de ondernemers in de gemeente Raalte of zij ons hierin kunnen helpen. En het is mooi om te zien wat er allemaal kan!

 

Afgelopen week mocht de Raalter Uitdaging aan KansPlus De Soos hele mooie prijzen voor de bingo-tafel en voor de knutselbijeenkomsten afgeven. Deze artikelen waren beschikbaar gesteld door: SallandWonen, Creashop Duymelot  en Azerty.

 

Daarnaast mochten we via de Stentor kenbaar maken dat we in ons eerste jaar van ons bestaan al een maatschappelijke waarde hebben gerealiseerd van meer dan EUR 30.000,–. Lees het onderstaande artikel in de Stentor.

stentor 27-9-2017

 

 

Tevens heeft de Raalter Uitdaging de Vrienden van de Hospice de Cirkel kunnen verblijden met 750 glaasjes. Deze glaasjes zijn beschikbaar gekomen via de Enschedese Uitdaging. De Vrienden van de Hospice gaan deze glaasjes inzetten voor braderie-verkopen. Ze gaan met deze glaasjes mooie attenties creëren. Waarvan de opbrengst weer ten goede komt aan de vrijwilligers.

 

Zoek

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief november

Afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. Mooie matches gemaakt en in december komt Sinterklaas nog bij de Raalter Uitdaging. Binnenkort meer

Scroll naar boven