Club van 50 van de Raalter Uitdaging. Hier wil je bijhoren!

5 januari 2017

Op 2 januari 2017 is door de voorzitter van de Raalter Uitdaging, Paul Maas bekend gemaakt dat er voor ondernemers uit de gemeente Raalte de mogelijkheid is om lid te worden van de Club van 50.

Hieronder de informatie hierover.

Club van 50 van de Raalter Uitdaging.

 

Wat is de Raalter Uitdaging:

De Raalter Uitdaging organiseert en stimuleert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, waardoor de hulpvaardigheid van bedrijven bij maatschappelijke organisaties toeneemt en de leefbaarheid in de betreffende samenleving verbetert. De Raalter Uitdaging is eind november 2016 opgericht en gaat zeer binnenkort de eerste matches maken. Lees: vragen van maatschappelijke organisaties uit de gemeente Raalte worden opgepakt en ingevuld door en met bedrijfsleven.

 

Wat betekent het lidmaatschap van de Club van 50:

Als lid van de Club van 50 laat je zien dat je als bedrijf wilt inzetten voor het verder vergroten van Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap, waarbij je de Raalter Uitdaging steunt om nog meer vragen aan te nemen van maatschappelijke organisaties uit de gemeente Raalte.

 

Wat krijg je hiervoor terug:

Je wordt opgenomen in het register van de Club van 50. En dit register wordt gepubliceerd op de website van de Raalter Uitdaging, daarnaast word je genoemd in het jaarverslag van de Raalter Uitdaging. Tevens krijg je de beschikking over het logo van de Raalter Uitdaging en met dit logo maak jij bekend dat jij je met je organisatie inzet voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeente Raalte.

 

Wat wordt er gevraagd:

Voor al het bovenstaande word je gevraagd om een financiële bijdrage te doen van minimaal EUR 100,– per jaar voor een periode van 3 jaar. Deze gelden worden gebruikt door de Raalter Uitdaging om te komen tot het realiseren van nog meer matches.

 

Je wilt hier gewoon bijhoren!

Je kunt je aanmelden bij:

Henny Zomer, manager Raalter Uitdaging mail: info@raalteruitdaging.nl tel.: 06 23 44 71 10

Zoek

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief november

Afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. Mooie matches gemaakt en in december komt Sinterklaas nog bij de Raalter Uitdaging. Binnenkort meer

Scroll naar boven