We hebben een match gerealiseerd

3 februari 2017

Afgelopen maanden is er regelmatig contact geweest tussen Matchgroeplid van de Raalter Uitdaging, Niek Velderman en Célie Journee van de Stichting Vrienden van de  Zorgboerderij Horsthoeve.

De vraag die Célie achterliet bij het Maatschappelijk Diner afgelopen november klonk in eerste instantie niet zo moeilijk. De Horsthoeve wil graag grote kookpannen zodat er door en voor de cliënten van de Horsthoeve een heerlijke maaltijd gemaakt kan worden.

Vele telefoontjes, gesprekken en mailwisselingen later kon Niek Velderman afgelopen week de cliënten van De Horsthoeve verblijden met een 5 tal grote pannen. Als Raalter Uitdaging zijn wij blij met zo’n mooie match. We bedanken heel hartelijk de medewerkers van de Zutphense Uitdaging voor het beschikbaar stellen van deze pannen.

Deze pannen krijgen een tweede leven.

Fijn om dit te kunnen realiseren binnen de gemeente Raalte.

Tevens hebben wij afgelopen week een 4 tal kerstpakketten bezorgd bij de Voedselbank Raalte e.o. Een onderneming had deze ‘overgehouden’ en wilde graag een goede bestemming hiervoor. En dat is gelukt!

Inmiddels hebben al verschillende maatschappelijke organisaties de weg gevonden naar de website van de Raalter Uitdaging en daar hun vraag geplaatst. Ook hebben een aantal bedrijven hun kennis en goederen beschikbaar gesteld op de site van de Raalter Uitdaging.

Het laatste nieuws

Nieuwjaarswens 2023

We kijken terug op een mooi en bijzonder 2022. We hebben mooie matches kunnen realiseren dankzij de ondernemers vanuit de

Persbericht gemeente Raalte

Persbericht Datum:             17 december 2021 Onderwerp:      Raalter Uitdaging Raalte ondersteunt Raalter Uitdaging en verhoogt subsidie  De Raalter uitdaging is een maatschappelijk initiatief

Scroll naar boven