Meet & More 21 september 2020

Meet & More van en voor de maatschappelijke initiatieven uit de gemeente Raalte.

De Raalter Uitdaging bestaat al meer dan 3 jaar en nog steeds leren ook wij elke dag. En het mooie hieraan is dat we dat graag samen met jullie doen met als doel om een nog mooiere woon/leef omgeving te creëren. Recent is deze vraag gepolst bij Stichting Lef en Leergeld Salland. En ook daar kwam naar voren dat we elkaar kennen omdat we toevallig hierover in gesprek kwamen. Nu dit toeval willen we versterken, lees verder waarom en hoe.

Je zult denken, dat weet ik nu ook al wel, maar wij zijn ervan overtuigd dat er nog meer deuren (lees stichtingen/initiatieven) zijn, die ons verder kunnen helpen in de gemeente Raalte.

We hebben als stichting in onze statuten staan dat we goed willen zijn/doen voor de maatschappij. En dat is heel mooi. Maar wist je dat er naast jouw stichting heel veel stichtingen en initiatieven zijn in de gemeente Raalte, die in het verlengde van jullie actief zijn. Wat zou het mooi zijn, als wij vanuit de Raalter Uitdaging een start gaan maken met het leggen van verbindingen en bouwen van bruggen. En daarvoor nodigen we jullie uit voor een Meet & More.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt eenieder tijd om kort zijn stichting/doel toe te lichten en daarna gaan we samen met wethouder Gerria Toeter in gesprek over de mogelijkheden en kansen die we zien met elkaar, maar er is ook ruimte om je vraag cq. zorg te benoemen. Het doel is om elkaar verder te helpen, want daarmee helpen we de maatschappij ook verder.

We nodigen je uit voor deze Meet & More op maandag 21 september om 19.30 uur. Locatie: informatie hierover volgt nog. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen m.b.t. Corona-regels goed in de gaten.
Meld je aan via info@raalteruitdaging.nl en je ontvangt verdere informatie over deze bijeenkomst.

Scroll naar boven