Afgelopen maandag was het Koningsdag. En ook in Raalte was het anders dan anders.

Afgelopen maandag was het Koningsdag. En ook in Raalte was het anders dan anders.


De Raalter Uitdaging had anderhalve week terug een verzoek gekregen van een familielid die woont bij De Parabool / De Braak. Ze gaf aan al mooie filmpjes en foto’s van optredens te hebben gezien bij de grotere zorglocaties in Raalte of dat er patat of bloemen bezorgd werden, maar helaas hadden de bewoners van De Braak dit nog niet zelf mogen ervaren. En dit zou ze ook graag gunnen aan de bewoners van De Braak. Met deze vraag/oproep ging de Raalter Uitdaging aan de slag.

Natuurlijk niet makkelijk, zo kort dag, nog even wat regelen, maar het is de Raalter Uitdaging gelukt, door hulp en steun van Stefan Westenenk. Want afgelopen maandagmiddag heeft The New American Farmers Band belangeloos een optreden bij Swaenewoerd gegeven, en daarna nog een extra optreden verzorgd bij de Parabool, locatie De Braak. Wat was het een mooi moment voor zowel de bandleden als de bewoners van de Braak. De muziek sloeg zo goed aan dat er zelfs nog gedanst werd.

Zowel de bewoners van Swaenwoerd als ook De Braak waren blij verrast met dit optreden en hebben genoten van dit bijzondere Koningsdagoptreden.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This